Gör om badrummet med fantasi och lite hjälp med vattentjänster

30 januari 2021 Cecilia Olsson

Trots att man har ett fullt funktionsdugligt badrum så kan det ibland finnas behov av att göra om det. Kanske man har sett några jättesnygga blandare som skulle passa perfekt till dusch och handfat eller så kanske man vill ha badrumsinredning med raka linjer som är extra lätt att rengöra. Har man väggar, golv och tak som fungerar fint som de är så behöver inte renoveringen kosta en förmögenhet. 

Badrumsinredningen kan göra stor skillnad

Att byta ut ett handfat eller en duschkabin kan göra att rummet får en helt annan känsla. Det är betydligt enklare och billigare att låta fungerande kakel, klinker, våtrumsmatta eller våtrumstapet sitta kvar. Det går dessutom så mycket snabbare att genomföra projektet om man slipper riva ut väggar och golv för att sedan sätta in nytt. Välj badrumsinredning som passar utrymmet och går i den stil som önskas. Att byta ut skåpluckor eller sätta in en hylla kan också bidra till en känsla av något nytt och fräscht. 

Ett företag som kan avlopp och vatten

När man ska byta mer än bara lösa möbler i ett badrum är det säkrast att anlita proffs till installationen. Bröderna Bengtssons Rör är en erfaren VVS-firma som erbjuder allt inom vatten, värme och sanitet. När det gäller badrum och WC utför de alla typer av jobb såsom nyinstallationer, renoveringar och underhåll. Det kan till exempel gälla installation av blandare, toalettstol, handfat, badkar, dusch eller duschkabin med mera. Läs mer på https://www.bengtssonab.se/vatten–avlopp.

Det sitter i detaljerna

Slutligen kan man göra stor förändring genom små detaljer. Till exempel kan matchande handdukar i en fräsch färg, en ny badrumsmatta och nytt duschdraperi göra stor skillnad. Även så små saker som tandborstmuggar och tvålpump kan bidra med något nytt. För att få en ombonad känsla är det fint att dekorera med exempelvis några härliga doftljus, gröna växter och tavlor.

Fler nyheter