Anlita en flyttfirma

Står man inför en kommande flytt är det mycket att tänka på. Dels allt pappersarbete som ska fixas, såsom kontrakt, flyttanmälan till skatteverket och så vidare. Sedan är det ju det praktiska, att faktiskt fysiskt flytta allting: prylar, mackapärer och möbler som man har samlat på sig genom åren. Allt i bohaget ska flyttas, inte en endaste pinal får finnas kvar. Detta är lättare sagt än gjort. Har man därpå ett fullspäckat schema, svårt att få ledigt från jobbet samt få vänner och bekanta som kan tänka sig att ställa upp som flytthjälp en ledig söndag, ja då är det skönt att ta hjälp av proffs istället.

 

Flyttfirma i Stockholm 

Flyttfirma i Stockholm? Söker man det behöver man inte leta alltför länge. Det är många som flyttar i storstan så flyttfirmor där finns det gott om, men man vill ju inte ta vilken som helst utan en bra en. En som har fått många goda recensioner och som kan göra det där lilla extra för en. Till exempel att låna ut flyttkartonger så att man slipper köpa dem själv. För det kommer förmodligen gå åt en del. Även om man enbart skall flytta ifrån en liten etta, så har man ändå ofta lyckats samla på sig en hel del i bohaget.

Att tänka på

När man väl har bestämt sig och anlitat en flyttfirma finns det några saker som är bra att tänka på. Till exempel hur man ska packa sina saker, för man kan inte bara slänga ned dem i en kartong hur som helst. Ömtåliga saker lindas in i tidningspapper, handdukar eller kanske allra bäst i bubbelplast (kolla om man kan få låna eller köpa det från flyttfirman!). Man ska även se till att sortera väl när man packar och märka upp kartongerna noggrant, gärna på alla fyra sidor. Då kommer uppackningen sedan gå galant!