En flexibel städlösning

21 juni 2020 patrick pettersson

Det finns städning och så finns det städning, det kan vi alla vara överens om. Alla städföretag är inte stöpta i samma form och detsamma gäller företag med kontor. Det som passar en passar inte alla andra. Samtidigt är det oftast så att du som kund har vissa baskrav. Troligen vill du ha rena toaletter. Om det finns kök eller fikarum ska det dofta mat och kaffe där, inte sopor. Skrivborden ska inte vara fulla med kaffefläckar och använda servetter. Därutöver varierar allas önskemål och det är som det ska. Storleken på kontor och antal anställda varierar även de. Därför anpassar städfirmor sina anbud!

 

Ordning och god hygien

En ren och välordnad arbetsplats är bra för både de som arbetar och för arbetets utförande. Anblicken av en arbetsplats i smuts och kaos är inte det man vill mötas av vid arbetsdagens början. Renlighet är viktigt ur flera synvinklar. För ett stort antal personer ger en ostädad arbetsplats konkreta allergisymptom. Det kan också medföra att smitta sprids lättare om inte hygienrutiner finns och upprätthålls. För alla som är måna om personal och arbetsuppgifter är det viktigt att hitta rätt företag för att utföra kontorsstädning i stockholm.

 

 

Viktiga faktorer när du anlitar städhjälp

När du söker efter den bästa firman för att ta hand om er kontorsstädning finns det en del saker som är bra att tänka på. En viktig sådan är erfarenhet. Ett företag som arbetat med städning en längre tid vet vilka åtgärder som är effektiva. Fler saker att tänka på? Har firman anställda med kollektivavtal kan du räkna med att företaget är seriöst och tar jobbet på allvar. Naturligtvis har företaget också anställda med rätt utbildning och intresse för uppgifterna.

Flexibilitet och intresse för dialog grundar för ett bra och smidigt samarbete och ger en affärsrelation att bygga på under en längre tid.

Fler nyheter