Frisyren frodas på www.aesthetic-smp.com/sv/

22 oktober 2020 Mikael Barani

Det är kul att kittla fantasin med vad som kommer att vara möjligt i framtiden. Kommer det att finnas svävande bilar som kan flyga fram genom gatorna, precis som i filmerna? Eller kommer vi att ha så kallade replikatorer som kan trolla fram mat framför våra ögon, till synes ur tomma intet och på någon sekund?
Eller varför inte någon sorts medicinsk apparatur som kan läka och åtgärda de flesta fysiska skador och problem som vi har.

Tekniken som skapar frisyren

Med tanke på hur snabbt den tekniska utvecklingen har rört sig framåt under det senaste seklet är det inte helt omöjligt att vi kommer att få se tekniska under som vi som sagt trodde hörde hemma i filmer.
Den som lever får helt enkelt se, som det brukar heta.

Redan idag kan vi dock åstadkomma mycket med den teknologi som finns tillhanda. Du känner till exempel säkert någon som hart gjort en hårtransplantation genom www.aesthetic-smp.com/sv/ och blivit mycket nöjd med resultatet. För peruker och tupéer är helt enkelt inte det enda alternativet för dem som har tunt hår eller ett bart huvud.
Dessutom behöver det inte heller kosta skjortan och tar inte särskilt lång tid för vad man får för det – ett huvud fullt av hår.

I framtiden kommer vi säkert att kunna få håret att slå rot bara med en enkel maskin som man liksom scannar huvudet med. Eller vad tror ni? Någon pryl som stimulerar återväxt av rötter och sedan får hårstråna att växa i fast forward.
Eller kanske en tablett som har samma effekt.

Hur det blir vet som sagt bara framtiden. Är mänsklighetens historia någon form av facit så kan vi räkna med att slutet på detta århundrade kommer att överträffa alla våra fantasier. Vem vet, kanske kommer vi som sitter och läser denna text just nu att fortfarande att känna oss unga och vitala då?

Fler nyheter