Funderar du på att installera Iloq i Örebro?

22 oktober 2020 Lily Hansen

En frihet utan nycklar, för det är exakt så det känns. Tanken på att slippa bära med sig nycklar som skramlar och enkelt tappas, det är en frihet. Du behöver inte ha nycklar för att komma in i ditt hem, det finns andra möjligheter.

 

Slipp nycklar med Iloq

Iloq är ett system där man har en lite magnetisk bricka. På den brickan är din nyckel inregistrerad. Med andra ord, ska du in i huset eller lägenheten, då blippar du bara den brickan så öppnas dörrarna. På så sätt slipper du bära med dig nycklar. 

Vad gör det då för skillnad om man bär en nyckel eller en bricka? Du bär ju ändå med dig något som du inte bör tappa. Det är sant, men skillnaden är att om du tappar en bricka behöver du inte vidta några drastiska åtgärder. 

Du behöver inte leta i flera dygn, lägga upp att du tappat din nyckel på flera sidor, eller ringa och fråga polisen om de fått in något. Allt du behöver göra är att kontakta den som har huvudansvaret, så registrerar de enkelt bort din bricka som en nyckel. Låter det för enkelt?

Bor ni t.ex. i ett lägenhetshus så kommer alla boende där att känna sig tryggare och behöver inte oroa sig för huruvida grannen tappar en nyckel eller inte, och inte då heller vem upphittaren är eller om den tar sig in. Tappas brickan så avregistreras den bara. Skulle då upphittaren försöka ta sig in så kommer den ändå inte att kunna göra det. 

 

Vem gör installationen? 

Du hittar dem som arbetar med Iloq i örebro genom att söka på dem. De kommer även utföra installationen åt er. De är kunniga inom sitt jobb och kommer lära er allt ni behöver veta om Iloq. Iloq kommer ge er tryggheten ni saknat. 

Fler nyheter