Gör hyn redo för strandsäsongen med rätt hudvård

11 maj 2020 Cecilia Olsson

Nu börjar värmen äntligen smyga sig på och solen visar sig allt fler timmar per dag. Man behöver inte längre gå ut påpälsad med tjocka kläder utan kan till och med börja visa lite hud i kortärmat de varmaste timmarna på dagen. Om inte allt för länge är årets strandsäsong äntligen igång med härliga dagar iförd endast bikini, baddräkt eller badshorts. Huden kan dock må bra av en liten boost efter en mörk och kall vinter och det kan man enkelt ge den med lite högkvalitativa hudvårdsprodukter. 

Rengör och återfukta

Att använda sig av produkter med peeling effekt på kroppen då och då är perfekt för att få bort orenheter och döda hudceller. Man ska också komma ihåg att återfukta huden noga, detta är allra viktigast under kalla och torra perioder men vill man ha en mjuk och len hy så är det bra att smörja in sig året om efter dusch eller bad.

Lite extra färg

Så här på våren och i början av sommaren kan det vara uppiggande att använda sig av brun utan sol produkter. Det finns många att välja på och man kan börja med en kräm som successivt bygger upp hudens brunfärg för att få ett naturligt resultat. 

Hitta rätt produkt för dig

När man köper nya produkter ska man se till att hitta de som passar ens hudtyp bäst. Det finns produkter för problemhy, känslig hy, torr hy, blandhy och för den som vill reducera rynkor och andra ålderstecken som dyker upp med tiden. Man kan enkelt läsa sig till vilken hudtyp produkten är ämnad för.

Beställ bekvämt online

Köp hudvård online för trygg och snabb leverans av dina favorit produkter. Hos Sephora hittar man ett brett utbud av de främsta märkena på marknaden som håller hög kvalitet. De har allt man behöver när det kommer till produkter inom smink, hudvård och parfym.

Fler nyheter