Hyr ett rum på hotell i Ekerö

23 november 2020 Lily Hansen

Att bo på hotell är något som de flesta tycker är ganska lyxigt. Bokningen sker ofta i samband med att man ska göra något på annan ort och behöver någonstans att sova. Men visst undrar man vid tillfället varför man inte gör detta oftare? Hotellrummet är mysigt och man vill helst inte lämna det alls. Bara vara i den mysiga bubblan och njuta.

Lakanen är mjuka och rena. Små flaskor med tvålar och schampo står uppradade i badrummet. Fluffiga handdukar hänger och väntar på att få användas efter en ljuvlig dusch. Kaklet skiner och lampan kastar ett mjukt sken som för tankarna till ett spa. För att inte tala om det varma golvet som tar avslappningen till en ny nivå.

Hotellfrukost

Gissar att de flesta håller med när det kommer till hotellfrukost. Det är helt underbart. Dignande bord med allt man kan önska. Här finns yogurt i olika smaker att kombinera med müsli och alla sorters nötter och fröer. Gröt för den som inte kan vara utan. 

Färskt bröd i olika former som kan avnjutas som de är eller stoppas ner i brödrosten. Har man tur finns det pannkakor eller våfflor. Med en klick grädde och lite sylt blir det en festmåltid man sent ska glömma. Färska juicer, te och kaffe. Något för var mans smak.

 

Strunta i omgivningarna

Visst är anledningen ofta att man bokar in hotell i Ekerö för något man ska göra. Men varför inte nästa gång strunta i aktiviteter runt Ekerö? Ta bara in på hotellet för en eller ett par nätter och njut av lyxen att få vara. 

Kanske sträcker sig utomhusaktiviteterna till att man tar ett dopp i havet. Något som kan bli extra minnesvärt om det för tillfället är vinter. Men vansinnigt mysigt om det är sommar, då värmen inbjuder till att ligga och torka i solen.

Fler nyheter