Med tandreglering får du ditt leende tillbaka

10 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Det är inte alls ovanligt att man drar sig för att visa sina tänder. Särskilt när man inte är speciellt nöjd med dem. Att hålla för munnen när man pratar eller ler stort är vanligt bland de som är missnöjda med sina tänders utseende. Med hjälp av tandreglering kan du få precis den tandrad som du drömmer om. Du får helt enkelt ditt leende tillbaka igen. 

Att inte våga öppna munnen eller att inte vilja visa sitt leende är självklart påfrestande. Med missnöje över sina tänder medföljer även dåligt självförtroende. Men en tandreglering kan ändra på den saken. 

Det finns idag flera olika lösningar för just reglering av tänderna. Det finns dels de som sitter fast i munnen under en längre period, men det finns också de som du enkelt kan plocka ut ur munnen precis när du så önskar. 

 

image

 

Prova en tandreglering som inte syns i munnen

Det finns tandreglering som är synlig och så finns det sådan som faktiskt inte syns överhuvudtaget. För den som av någon anledning inte vill att regleringen av tänderna ska synas utåt för andra, så kan man helt enkelt välja en metod som är osynlig. Denna metod kallas för invisalign.

Med invisalign använder man sig av genomskinliga skenor som man sedan placerar över tänderna. Dessa går väldigt enkelt att plocka i och ur munnen helt själv när helst man behöver. Detta är en metod som är framarbetad under flera decennier och är alltså väl beprövad och mycket omtyckt av patienter som använder sig av den. 

Få ditt självförtroende och bländande leende tillbaka. Ta hjälp av en tandreglering för att få den där raka och fina tandraden i munnen, så att du med självsäkerhet vågar le inför andra igen. Tänderna använder vi för att äta med, men de är ju också en del av vårt utseende. 

Fler nyheter