Styla din klädsel med en keps!

28 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Styla vilken outfit som helst med en keps

Många tror att kepsar bara är till för idrottare eller för casual wear. Men sanningen är att en väl vald keps kan ge din outfit en touch av stil och sofistikering, oavsett tillfälle. Här är några tips på hur du väljer rätt keps och hur du stylar den med resten av dina kläder.

image

Välj modell utefter din ansiktsform

1. Först och främst bör du tänka på din ansiktsform. Om du har ett runt ansikte vill du undvika kepsar som också är runda i formen. Välj i stället något som har en mer kantig form, som en visir eller en keps med platt brätte. Detta kommer att hjälpa till att förlänga ditt ansikte och få det att se smalare ut.

2.För det andra ska du ta hänsyn till färgerna på dina kläder. Om du bär mycket jordfärger vill du välja en keps i en komplementär färg. Om du till exempel har en grön skjorta och bruna byxor på dig, skulle en solbränd keps passa utmärkt till din outfit. Men om du har helt svart på dig kan du välja en färgklick på din keps för att skapa lite intresse.

3. För det tredje, tänk på tillfället. Om du ska gå på en formell tillställning bör du undvika baseballkepsar och andra avslappnade modeller. Välj i stället något mer stilrent och elegant, som en keps eller mössa.

4. Slutligen får du inte glömma bort tillbehören! Om du verkligen vill dra ihop din look kan du överväga att lägga till några accessoarer som solglasögon eller en halsduk. Dessa extra element kan hjälpa till att knyta ihop hela din outfit och få dig att se ännu mer stilfull och välsvarvad ut.

Men de kan faktiskt också vara ganska fashionabla! Genom att följa dessa tips om hur du väljer rätt stil på kepsen och hur du bär den med resten av dina kläder kan du lyfta vilken outfit som helst från avslappnad till chic på nolltid. Så nästa gång du ska klä dig för ett evenemang, glöm inte att ta med en snygg keps för att komplettera din ensemble!

Fler nyheter