Taxi Helsingborg och den nya tidens utmaningar och möjligheter

25 oktober 2020 Mikael Barani

Det är svårt att säga åt vilket håll saker och ting håller på att utvecklas just nu när det kommer till Covid-19. Å ena sidan så har vi haft låga siffror på spridningen i Sverige och samhället har öppnat upp en hel del. Samtidigt så verkar vi vara i en uppgång nu där det har talats om att lokala restriktioner kan bli möjliga.

Nya tider och nya möjligheter

Å andra sidan är det inte någon idé att oroa sig. Det enda man själv kan göra är att ta det lugnt och tänka på sitt beteende i dessa prövande tider. En dag kommer allt detta att vara över och vi kommer att ha dragit viktiga lärdomar av det hela.
Att samhället redan har påverkats står klart. De flesta branscher har också märkt någon sorts påverkan, ibland en positiv sådan – som alla företag som erbjuder hemleverans av mat.

Kanske kommer vi därför att få se företag som Taxi Helsingborg att sadla om till att även köra ut man när man ändå är ute och kör passagerare. Det blir lite som att slå två flugor i en smäll. Vem vet? 
Ända sedan internets intåg har det på något sätt blivit mer och mer så att vi ser företag kombinera idéer. Du kan till exempel ha en restaurang som även är en utställningslokal. Eller ett kafé där man även har konserter. Eller varför inte, som sagt, ett taxibolag som även kör ut mat.

För alla prövningar kommer alltid med någon sorts möjlighet till att utveckla idéer och förmågor. Tittar vi tillbaka på våra egna liv kan vi med ett visst perspektiv se att så är fallet. Alla omvälvande händelser i ditt liv ledde till något sorts vägskäl där du antingen kunde fortsätta som förr eller våga dig på ett nytt äventyr för att se vilka upplevelser som väntar.

Fler nyheter